BITSYS - Az Ön Informatikai partnere!

Rendszergazdai szolgáltatások

Informatikai megoldások, rendszerfelügyelet, bővítés, kis-és középvállalatoknak. 

Szolgáltatásaink

Rendszer felügyelet

Előre telepített rendszerfelügyeleti szoftverünkkel távolról is látjuk, ha beavatkozásra van szükség, így folyamatos monitorozással megelőzve egy esetleges rendszerleállást.

Javítás/Bővítés

Meghibásodott valamelyik eszköze? Felmérjük a hibát és Önnel egyeztetve egyedi ajánlatot teszünk a javításra, majd rövid határidővel elvégezzük a beszerelést, hogy a munkavégzés ne az eszköz hibája miatt álljon le.

Biztonsági mentés

Ugye nem kell ecsetelnünk, hogy mennyire fontos a mai számítógépekkel üzemeltetett világban az adatok védelme. Ehhez többfajta megoldással állunk rendelkezésre, akár meglévő rendszerbe is tudjuk integrálni megoldásainkat!

Virtualizálás

Kitűnő megoldás arra, hogy egy nagy teljesítményű szerver erőforrásait szétosszuk több, virtuális számítógépre, amit a dolgozók távolról érnek el. Így nincs szükség drága kliens PC-kre. Emellett számos külön rendszert és szervereket is telepíthetünk ezen módon, különböző feladatokra.

Beszerzés

Legyen szó teljesen új rendszerről, hálózatépítésről, vagy meglévő rendszereinek fejlesztéséről, mi mindent beszerzünk hozzá A-tól Z-ig. Sok év tapasztalattal a hátunk mögött tudjuk, hogy mik azok az eszközök, amik megbízhatóak és kielégítik a felmerült igényeket.

Karbantartás

"Az autómat szervízelje az autószerelő, én használni szeretném!" Teljesen jogos a felvetés, és az összehasonlítás is! Minden gép igényli a karbantartást, nem kivételek ezalól a számítógépeink sem. Előre egyeztetett időpontban gyorsan és hatékonyan elvégezzük a fizikai karbantartást.

Partnereink

Partnereink véleménye

Szabó Dalma
Szabó DalmaPupika.hu
Read More
Tibi egy szuper ügyes, kreatív, megbízható és nagyon precíz srác. Az összes kínom-bajom orvosolta 😀 Ha bármi probléma felmerül mai napig segít rekord gyorsasággal. Élveztem a közös munkát ahol rugalmasan és gördülékenyen ment minden. A stílust egyből eltalálta sok módosításra nem is volt szükség. Tök jó ötletei és tanácsai vannak amik jól jönnek a mindennapi munka mellett. Nagyon nagy szakéertelemmel rendelkezik, szívből ajánlom mindenkinek!
Prischetzky Botond
Prischetzky BotondMONYO Land
Read More
"Tibort egy elég nehéz helyzetben találtuk meg, nagyjából pár hét alatt kellett elkészülnie a weboldalnak, amire indult a szezon MONYO Land-en. A közös munkában végig rugalmas volt, ráadásul nagyon gyorsan dolgozott, megvalósítva a grafikusaink legelvetemültebb kéréseit is. Nem nagyon volt olyan dolog, amit ne tudott volna megvalósítani. A weboldal karbantartását és folyamatos fejlesztését is vállalta a szezon alatt, mi pedig nagyon elégedettek voltunk a lelkiismeretes és alázatos munkájával. Ár-érték arányban szerintünk verhetetlen, további projekteket is el tudunk vele képzelni."
Szabó Noémi
Szabó NoémiImagine Event Kft.
Read More
"Tibi egyszerűen szuper! Pozitívan, kreatívan áll minden feladathoz, nagyon proaktív. Mindenkinek egy ilyen profi szakembert kívánok – amellett, hogy élmény a vele való közös munka, semmi gondom nincs az informatikai részre, hiszen ő mindent kézben tart. Mindezt rekord sebességgel! Nem csak a napi fejlesztésekben, hanem a költséghatékony informatikai fejlesztésekben is szuper tanácsokat kaptam tőle, az eredmény pedig rengeteg energiámat szabadítja fel a mindennapi munka során. Hiánypótló, remek szakember, jó szívvel ajánlom mindenki figyelmébe!"
Majoros Mária
Majoros MáriaÁtrium Autószalon, Budapest
Read More
Régi 2007-es fejlesztésű flash animációs elavult használtautós oldalunk "ráncfelvarrásával" bíztuk meg Tibit, akit Pordán Tamás marketing manager ajánlott nekünk. Az elképzeléseink összeírását követően pár napon belül össze is hoztuk a személyes találkozót, ahol Tibi közérthetően (nem "kocka-nyelven") felvázolta a lehetőségeket, milyen megoldásokat tudna javasolni és azt hogy milyen ütemezéssel számolhatunk, ha őt bízzuk meg a feladattal. A vállalási határidő 1 hónap volt, amit Tibi pontosan tartott, sőt!!! Már az első "kapavágást" követő 3. héten aktiválhattuk a vadiúj, minden szempontból megfelelő és könnyen kezelhető oldalunkat. Tibi érthető és nagyon hasznos oktatási anyagokat is összeállított nekünk, napi szinten válaszolta meg a lehető legrövidebb időn belül a kérdéseinket, problémáinkat. Ha valamivel elakadtunk, addig dolgozott rajta, míg meg nem oldotta. Adminisztrátori szempontból Tibivel a munka gördülékeny és hatékony. Türelmesen és részletesen megválaszolta még a legbonyolultabb kérdéseinket is. Mindannyian nagyon örülünk, hogy Tibit kértük fel erre a projektre és biztosan jó szívvel ajánlani fogjuk másnak is. Más projektek kapcsán már dolgoztam együtt webfejlesztőkkel, de Tibi a TOP1! Ár-érték arányban verhetetlen!
Nyitrai Zsanett Vivien
Nyitrai Zsanett VivienSzemélyi Edző, nyitrain.hu
Read More
Tibit csak ajánlani tudom mindenkinek,aki egy szuper weboldalt szeretne. Megbízható,ami bizalom szempontjából nagyon fontos volt számomra! A mi közös munkánk nagyon szuperül ment, minden elképzelésemet megvalósította. A weboldalhoz készített rólam videókat és képeket, ami nagyon fontos volt pluszba nekem, hisz promóanyagok rengetegét kaptam tőle! Egyből tudta ,hogy milyen stílus, az ami nekem tetszik! Gyors és precíz volt és minden kérésemhez készséggel állt!
Muhel József
Muhel JózsefMuhel Kemencetechnika Kft.
Read More
"Weboldalunk fejlesztésében, valamint - mivel cégünk kisiparként üzemel - otthoni Wifi illetve vezetékes hálózatunk bővítésében kértük Tibor segítségét. Ezen felül irodai eszközeink fejlesztésére is felkértük, azóta is hibátlanul üzemel minden. Rendszeresen nyújt távolról is támogatást irodai feladatokkal kapcsolatban, mindig számíthatunk rá."
Previous
Next

Az oldal tartalma nem másolható!