Bemutatkozás

Rövid névjegy és ismertető.

Bemutatkozás

Üdvözlöm, Biri Tibor vagyok, szabadúszó rendszergazda. Pályafutásom egy vidéki Miskolc melletti kisvárosban kezdődött, kb. 15 évvel ezelőtt. 

Az informatikával még a pályaválasztás időszakában, azaz középiskolás korom előtt ismerkedtem meg, a Pentium korszakban, amikor is első gépemet, egy 486DX-2-est sikeresen elrontottam és úgy döntöttem, én magam fogom megjavítani.

Pár év múlva azon kaptam magam, hogy a környékbeliek hozzám hordták javításra vagy karbantartásra a gépeiket, mert szájról szájra terjedt, hogy olcsón és gyorsan dolgozom.

Budapestre költözésem után egy Magyarországon piacvezető, beléptető szoftvert értékesítő céghez kerültem IT Support feladatkörbe, valamint székhelyi rendszergazda feladatokat is én láttam el. Itt rengeteg tapasztalatot gyűjtöttem, elsősorban a fitness termek üzemeltetésének világából, és meglepően tapasztaltam, hogy bár viszonylag sok helyen kiszervezték az informatikai feladatokat, még mindig rengeteg az olyan cég, ahol az unokaöcsi, sógor, vagy egy ismerős látja el ezt a posztot  – és sajnos igen – sokszor jelentős tudásbeli hiányosságokkal, amik miatt folyamatosan kisebb-nagyobb leállásokkal vagy netán adatvesztéssel kell szembenézniük.

Ha Önnek fontos, hogy rendszere stabilan és megbízhatóan működjön, forduljon hozzám bizalommal, és dolgozzunk együtt!

Üdvözlettel,

tervezés

Miért válassza a BITSYS-t?

Egy feladat akkor van befejezve, ha az ügyfél elégedett. Minden munkánkra garanciát vállalunk.

Nem kell heteket várnia, igyekszünk a rendeléstől a beüzemelésig a lehető legrövidebb idő alatt teljesíteni kéréseit.

Minden általunk szállított eszközre 12 hónap garanciát vállalunk. Meghibásodás esetén sem kell a szállítással foglalkoznia.

Minden beszerzést pontos igényfelmérés előz meg, így elkerülve azt, hogy esetleg feleslegesen “overpriced”, vagyis túl drága eszközt szállítsunk ki az adott feladatra.

Hogyan dolgozunk?

Felmérés

Minden esetben felmérjük az ügyfél igényeit, és tervet készítünk. 20-30%-kal túltervezzük a rendszert, felkészítve arra, hogy leterheltség vagy későbbi bővítés esetén a rendszer elemeit ne feltétlenül kelljen cserélni. 

Csere

Meghibásodott PC esetén cseregépet biztosítunk a javítás idejére, hogy munkaállomása ne essen ki a munkából.

Fejlesztés

“Jó pap holtig tanul” – tartja a mondás és tartjuk mi is. Folyamatosan fejlesztjük magunkat és követjük a trendeket, hiszen az informatikában naponta jelennek meg új és izgalmas dolgok, több és több lehetőséget nyitva különböző problémárk megoldására.

Kiszállítás

Minden alkatrészt, komponenst, kábelezést és rendelt terméket mi szállítunk ki telepítéskor, így Önnél előre nem foglal helyet, nem kell kerülgetni és nem veszik el semmi.

Tevékenységünk

Ügyfélkörünk kibővülése mellett vállalkozásunk alaptevékenysége a mikro kis- és középvállalkozások informatikai rendszerének működtetése, számítógépeinek karbantartása, rendszergazdai feladatok ellátása, kisvállalati szervereinek üzemeltetése, ügyfeleink munkatársainak teljes körű informatikai támogatása lett.

Az oldal tartalma nem másolható!